Köztér
Közeleg az Agromalim!
2023. August 22.
Szeptember 7-10. között rendezik meg az idén Románia egyik kiemelt agrár-élelmiszeripari rendezvényét, az Agromalim szakkiállítást, amely kiváló lehetőség a magyar vállalkozások számára az exportpiaci jelenlétük fejlesztésére, üzleti kapcsolatrendszerük bővítésére.

A rendezvényen évről évre több, mint 200 kiállító mutatkozik be. 2022-ben 280 kiállító közel 16.400 látogatót vonzott az eseményre, amelyet mintegy 36 ezer négyzetméteres kiállítási területen rendeztek meg.

A teljes agráriumot átfogó, széles spektrumú szakkiállítás fókuszágazatai:

  • élelmiszeripar és élelmiszer-feldolgozási technológiák
  • mezőgazdasági gépgyártás
  • növénytermesztés
  • állattenyésztés

A résztvevők és látogatók megismerhetik az aktuális növénytermesztési technológiákat, gépeket és berendezéseket, állattenyésztési rendszereket, takarmányokat, gyógyszereket és állatorvosi műszereket, továbbá élelmiszeripari berendezéseket, agrár-élelmiszeripari termékeket, csomagolási technikákat.

A már 33. alkalommal sorra kerülő szakkiállítás helyszíne az EXPO ARAD (Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375, Románia).

Szeptember 9-én a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesületével együttműködésben, a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumot és B2B-találkozót szervez, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok megalapozására.

Az idén a CED 80 m² nagyságú beltéri, valamint 150 m²-es kültéri, reprezentatív, egységes arculattal ellátott magyar közösségi standdal jelenik meg, koordinálva a magyar kiállítók megjelenését.

Emellett – a hagyományoknak megfelelően – a nyíregyházi Feliciter Kiadó, illetve román nyelvű gazdasági magazinja, a PUNTEA is saját standdal lesz jelen, néhány magyar céget is képviselve.

Az Agromalim-nak számos további kísérő rendezvénye is lesz, hiszen termékbemutatók, szakmai és szakági konferenciák várják az érdeklődőket.

Érdemes látogatóként is felkeresni a szakkiállítást, ahol nem csak a kiállítók kínálatát ismerhetik meg, de a jövőbeli együttműködést megalapozó beszélgetéseket is folytathatnak.

Az Agromalim nyitvatartása (román idő szerint):
szeptember 7., csütörtök: 11-18 óra között.
szeptember 8., péntek: 10-18 óra között.
szeptember 9., szombat: 10-18 óra között.
szeptember 10., vasárnap: 10-16 óra között.


Szalkai és TársaHajdú László diófa banner - törölhetőAgroforte GrainHorváth és HuszárMagyar Pékség Kft.Fórum Plussz Kft,VC 999 05.02.Atukavíz1 05.01.-igAtukavíz2Charlie HűtőSzilágyi HűtőDPMG Zrt.Máté Metál 04.17.Pályázat Európa Kft.Gordius Solution tenderAtukavíz3Formula GPIvóvíz6CincillaDerulaAgro NatúrtápGyümölcsgépSzamos AblakAgrologica 04.17.Orbán KályhaCincilla2Hotel Hunor - törölhetőMagyar Kukorica Klub banner - törölhető
PRINT LAPOK