Köztér
Látogasson el Aradra!
2023. September 04.
Idén szeptember 7-10. között rendezik meg Aradon Románia egyik legrangosabb szakkiállítását, az Agromalimot. A kiállítás egyik fő célja, hogy elősegítse új partnerségek kialakulását.

Érdemes látogatóként is felkeresni a szakkiállítást, ahol nem csak a kiállítók kínálatát ismerhetik meg, de a jövőbeli együttműködést megalapozó beszélgetéseket is folytathatnak.

A szakkiállítás főbb tematikái: növénytermesztési technológiák, gépek és berendezések, állattenyésztési rendszerek, takarmányok, gyógyszerek és állatorvosi műszerek, élelmiszeripari berendezések, agrár-élelmiszeripari termékek, csomagolási technikák.

Az Agromalim-nak számos kísérő rendezvénye is lesz: termékbemutatók, szakmai és szakági konferenciák várják az érdeklődőket.

Szeptember 9-én a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesületével együttműködésben, a kiállítás kísérő eseményeként szakmai fórumot és B2B-találkozót szervez, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok megalapozására.

Az idén a CED 80 m² nagyságú beltéri, valamint 150 m²-es kültéri, reprezentatív, egységes arculattal ellátott magyar közösségi standdal jelenik meg, koordinálva magyar kiállítók megjelenését.

Emellett – a hagyományoknak megfelelően – a nyíregyházi Feliciter Kiadó, illetve román nyelvű gazdasági magazinja, a PUNTEA is saját standdal lesz jelen, tucatnyi magyar céget is képviselve.

A már 33. alkalommal sorra kerülő szakkiállítás helyszíne az EXPO ARAD kiállítási központ (Calea Aurel Vlaicu 300, Arad 310375, Románia).

Az Agromalim nyitvatartása (román idő szerint):
szeptember 7., csütörtök: 11-18 óra között.
szeptember 8., péntek: 10-18 óra között.
szeptember 9., szombat: 10-18 óra között.
szeptember 10., vasárnap: 10-16 óra között.


Formula GPMagyar Pékség Kft.GyümölcsgépCharlie HűtőAtukavíz3Fórum Plussz Kft,Hotel Hunor - törölhetőAgro NatúrtápOrbán KályhaMáté Metál 04.17.DPMG Zrt.Gordius Solution tenderSzalkai és TársaMagyar Kukorica Klub banner - törölhetőHajdú László diófa banner - törölhetőHorváth és HuszárDerulaIvóvíz6Agroforte GrainPályázat Európa Kft.CincillaCincilla2Agrologica 04.17.Szamos AblakAtukavíz1 05.01.-igVC 999 05.02.Szilágyi HűtőAtukavíz2
PRINT LAPOK