Köztér
Több mint 400 kiállító Bukarestben
2022. November 27.
A közelmúltban rendezték meg a bukaresti ROMEXPO területén az INDAGRA mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítást, melyen 416 kiállító mutatkozott be, köztük magyar cégek is.

A kiállítás Románia legnagyobb mezőgazdasági rendezvénye, ahol a mezőgazdaság, a kertészet, a szőlőtermesztés és az állattenyésztés területén előállított termékeket és berendezéseket népszerűsítik.

A szakvásár és üzleti találkozó bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosít a résztvevő vállalkozásoknak, emellett esélyt ad arra, hogy a magyar cégek fejleszthessék exportpiaci jelenlétüket és bővítsék üzleti kapcsolatrendszerüket Romániában.

Az idei évben reprezentatív, egységes arculattal ellátott magyar közösségi standdal került sor a tucatnyi magyar cég megjelenésére a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. koordinálásában az INDAGRA FOOD szekcióban. A rendezvényen részt vett a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorságában működő Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozata is.

Rák János, a magyar-román tagozat titkára elmondta, számos megbeszélést folytattak a romániai piac után érdeklődő magyar cégek és vállalkozások képviselőivel. A standot felkereste a bukaresti kamara vezérigazgatója és elnöki tanácsadója is, így a román piacról egy teljesebb kép alakult ki. Hogy a magyar termékek és szolgáltatások export lehetőségeit is bemutathassák, Magyarország Bukaresti Nagykövetsége fogadást szervezetett a kiállításon résztvevő magyar intézmények és vállalkozások vezetőinek.

A címlapképen balról jobbra: Sándor Tibor László külgazdasági attasé; Rák János; Fazakas Miklós a Romániai Magyar Gazdák Egyesületének alelnöke; Bogár Ferenc külgazdasági irodavezető, Magyarország Bukaresti Nagykövetségének gazdasági tanácsadója és Nicu Vasile, a romániai mezőgazdasági termelők elnöke.

Máté Metál 04.17.Horváth és HuszárAgroforte GrainIvóvíz6Fórum Plussz Kft,Hotel Hunor - törölhetőAgro NatúrtápFormula GPOrbán KályhaAtukavíz2GyümölcsgépSzalkai és TársaCincilla2DerulaCharlie HűtőVC 999 05.02.Szilágyi HűtőDPMG Zrt.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőAtukavíz1 05.01.-igAtukavíz3Gordius Solution tenderPályázat Európa Kft.CincillaHajdú László diófa banner - törölhetőAgrologica 04.17.Szamos AblakMagyar Pékség Kft.
PRINT LAPOK