Köztér
További fejlesztések az eGN-ben
2024. February 16.
A Nébih tájékoztatja az eGN használatában érintetteket, hogy a rendszer legújabb verziója február 13-án élesedett.

A minél könnyebb és problémamentes használat érdekében újabb funkciókon és beállításokon módosítottak a szakemberek, akik ezúttal az alábbi javításokat végezték el:

  1. Az Export funkciónál beállították a nyomtatási nézetben a margókat.
  2. VHA01 hasznosítás felvehető a növényfajok megadásával, a hasznosítási kód ismételhető hiba elhárult; a FRU04 – Földieper (szamóca) szántó művelési ágban felvehető a vegyes hasznosítás elemeként és önállóan is.
  3. A Natura 2000 terület (NAT), a Támogatásban nem résztvevő termőhely (teljes napló vezetési kötelezettség) (TNVK) esetén az EK tábla sorszám nélkül is megadható a termőhely.
  4. A szerves trágya mérleg kerekítés hibájából adódó megjelenítési problémáját javították.
  5. A területösszesítőben a területek 4 tizedes jeggyel jelennek meg.
  6. A jogosultságok lezárása vagy törlése előtt hibaüzenet jelenik meg, így elkerülhető a jogosultságok véletlen törlése.
  7. Interfészen a getPartnerTermohelyekE1 a használt tokentől függetlenül immár visszaadja a gazdálkodó összes termőhelyét és annak hasznosításait (évjelzéssel), nemcsak az első év termőhelyét és hasznosítását. Az adott napló lekérdezésére tehát meg kell adni a gazdálkodási év szűrést, vagy a getGnNovtermAdatokE1 műveletet kell használni, ami a token alapján automatikusan szűr az adott tokenhez tartozó napló adataira. 


Atukavíz2Máté Metál 04.17.Magyar Kukorica Klub banner - törölhetőSzamos AblakSzalkai és TársaDerulaIvóvíz6Agroforte GrainPályázat Európa Kft.Agrologica 04.17.Hajdú László diófa banner - törölhetőOrbán KályhaCharlie HűtőCincillaAtukavíz1 05.01.-igMagyar Pékség Kft.Agro NatúrtápVC 999 05.02.Hotel Hunor - törölhetőSzilágyi HűtőAtukavíz3GyümölcsgépGordius Solution tenderFórum Plussz Kft,DPMG Zrt.Cincilla2Formula GPHorváth és Huszár
PRINT LAPOK